MAXIN’S tipy

MAXIN´S Tipy na tripy: Kráľovské mestá na východnom Slovensku

  • Dominika Čeklovská
  • 16. júna 2023
Košice

Keďže nie len prácou je človek živý a my si pravdu tohto príslovia uvedomujeme, chceme vám ponúknuť pár tipov, kde si dokážete dokonale oddýchnuť, načerpať potrebnú energiu na ďalšie napredovanie v živote a nemusíte kvôli tomu rozbiť bank, ani predať obličku.

Slovensko je nádherná krajina plná histórie, bohatej kultúry, neskrotnej prírody a krásnych zákutí. Začneme malebným východom Slovenska. Poďte sa s nami túlať po Kráľovských mestách východného Slovenska. A nezabudnite, že osobná skúsenosť a krása, ktorú uvidíte na vlastné oči, sa nedá nahradiť ničím.

Košice – Koruna východného Slovenska:

Košice, druhé najväčšie mesto na Slovensku, sa hrdí svojím titulom „Koruna východného Slovenska“. S bohatou históriou a kultúrnym dedičstvom ponúka nespočetné množstvo zaujímavostí. Prejdite sa po úzkych uličkách Starého Mesta, obdivujte gotický Dóm sv. Alžbety – najväčší kostol svojho druhu v Strednej Európe. Navštívte radnicu s renesančnou vežou. Košice tiež hostia známe kultúrne podujatia, ako napríklad medzinárodný filmový festival Art Film Fest.

Bardejov – Klenot UNESCO:

Bardejov, malé historické mesto, sa môže pochváliť titulom „Klenot UNESCO“. Jeho starobylé hradby a renesančné a gotické stavby nám ukazujú, prečo si toto mesto zaslúži také vyznamenanie. Prechádzajte sa po námestí, obdivujte gotický kostol sv. Egídia a Navštívte Bardejovské Kúpele, jedno z najstarších liečebných kúpeľov na Slovensku. Tieto kúpele vás pohltia svojou históriou a ponúkajú rôzne procedúry a wellness služby, ktoré vám pomôžu zrelaxovať sa a načerpať novú energiu.

Levoča – Pokladnica umeleckého dedičstva:

Levoča, ďalšie kráľovské mesto na východnom Slovensku, je pokladnicou umeleckého dedičstva. Pýchou mesta je Majster Pavol z Levoče, najslávnejší slovenský gotický sochár, ktorého diela môžete obdivovať v Kostole sv. Jakuba. Prejdite sa po námestí Majstra Pavla s radnicou a renesančnými domami a určite nevynechajte kaštieľ, ktorý dnes slúži ako múzeum.

Prešov – Kultúrne a historické centrum:

Prešov je známy ako kultúrne a historické centrum východného Slovenska. Obdivujte významné stavby, ako je Kostol sv. Mikuláša s jeho unikátnymi freskami, alebo Konkatedrála sv. Jána Krstiteľa s barokovými sochami na námestí. Prejdite sa po dláždenej Hlavnej ulici s historickými domami a objavte bohatú kultúrnu scénu v galériách a divadlách.

Dovolenka na východnom Slovensku so zameraním sa na kráľovské mestá je cestou do minulosti a príležitosťou objaviť krásu histórie a kultúry. Košice, Bardejov, Levoča a Prešov ponúkajú neopakovateľné zážitky, úchvatné pamiatky a autentickú atmosféru. A keď si pri svojom túlaní sa uvedomíte, že potrebujete v živote pozitívnu zmenu pri smerovaní svojich ďalších krokov svojho profesionálneho života, tak sme tu práve pre Vás…

MAXIN´S – #spokojnosť pre všetkých

Hľadáte prácu?

Nechajte nám svoj kontakt a my sa vám ozveme.

Zadajte vaše telefónne čislo.
Súhlaste so spracovaním osobných údajov.

Správa sa odosiela ...

Logo pre motory jws.
Logo volkswagen na čiernom pozadí.
Automobilové logo Snop na čiernom pozadí.
Logo pre skupinu pvl.
Hliníkové logo Nueman na čiernom pozadí.
Logo pre kongsberg automotive.
Je to riadenie prietoku vzduchu v automobiloch.
Logo Hyundai transys na čiernom pozadí.
Neváhajte nás kontaktovať
Nenašli ste pracovnú ponuku, ktorú ste hľadali?

Volajte na bezplatnú infolinku

0800 365 800

alebo nám zanechajte svoj telefonicky kontakt

Zadajte vaše telefónne čislo.
Súhlaste so spracovaním osobných údajov.

Správa sa odosiela ...