MAXIN’S news

Keď sa ženy spoja pre dobrú vec.

  • Viliam Dzuriš
  • 8. marca 2024

8. marca 2024 – Ako sa za uplynulé roky stalo peknou tradíciou, pri príležitosti Medzinárodného dňa žien (MDŽ) sa v MAXIN´S Group namiesto kvetov pre kolegyne rozhodli opäť obdarovať niekoho, kto to potrebuje. Tento rok ich oslovil neľahký osud bojovníčky Karinky, ktorá bojuje s akútnou Myeloblastovou Leukémiou (AML). Dar symbolizuje vďaku všetkým ženám a zároveň podporu pre deti a ich mamy v ťažkých chvíľach.

Príbeh malej hrdinky

Karinka sa narodila v roku 2018 s Downovým syndrómom, napriek čomu sa vyvíjala ako ostatné deti. V roku 2022 nastúpila do materskej škôlky, kde ju s láskou prijali deti aj pani učiteľky. Jej radosť však netrvala dlho. Začiatkom roka 2023 jej diagnostikovali AML.

Liečba priniesla ťažké chvíle a komplikácie. Po druhom cykle chemoterapie musela Karinka bojovať s Adenovírusom, ktorý napadol jej pľúca. V kritickom stave ju museli previezť do Banskej Bystrice. Počas prevozu ju museli trikrát oživovať. Po piatich týždňoch v umelom spánku sa prebudila a s pomocou lekárov a rodičov sa pomaly zotavovala.

Dva cykly chemoterapie zvládla statočne a jej základné ochorenie je teraz v remisii. Žiaľ, pľúca má trvalo poškodené a čaká ju dlhá cesta rehabilitácií.

Podpora pre Karinku a oslava žien

MAXIN´S Group darovala Karinke 1 500 €, aby jej pomohla na ceste späť k bežnému životu. Zároveň chce inšpirovať k pomoci aj ostatných.

„Veríme, že každý z nás môže aspoň trochou prispieť Karinke k uzdraveniu,“ hovorí Terézia Maxinová z MAXIN´S Group. „MDŽ je pre nás príležitosťou osláviť všetky ženy a zároveň poukázať na ich silu a odhodlanie, ktoré stelesňuje aj Karinka.“

Okrem daru pre Karinku plánuje MAXIN´S Group v priebehu roka 2024 usporiadať rôzne aktivity na podporu žien v práci a v spoločnosti.

„Chceme ženám ukázať, že si vážime ich prácu a že ich vnímame ako dôležité piliere našej spoločnosti,“ dodáva Jaroslav Geci.

Ako môžete pomôcť?

Ak chcete prispieť Karinke k uzdraveniu, môžete tak urobiť na transparentnom účte:

IBAN: SK60 8330 0000 0020 0277 8771

MAXIN´S Group praje všetkým ženám krásny a úspešný Medzinárodný deň žien!

Hľadáte prácu?

Nechajte nám svoj kontakt a my sa vám ozveme.

Zadajte vaše telefónne čislo.
Súhlaste so spracovaním osobných údajov.

Správa sa odosiela ...

Logo pre motory jws.
Logo volkswagen na čiernom pozadí.
Automobilové logo Snop na čiernom pozadí.
Logo pre skupinu pvl.
Hliníkové logo Nueman na čiernom pozadí.
Logo pre kongsberg automotive.
Je to riadenie prietoku vzduchu v automobiloch.
Logo Hyundai transys na čiernom pozadí.
Neváhajte nás kontaktovať
Nenašli ste pracovnú ponuku, ktorú ste hľadali?

Volajte na bezplatnú infolinku

0800 365 800

alebo nám zanechajte svoj telefonicky kontakt

Zadajte vaše telefónne čislo.
Súhlaste so spracovaním osobných údajov.

Správa sa odosiela ...