MAXIN’S life

Deň s Katarínou Garajovou, Generálnou Riaditeľkou Personálnej Agentúry MAXIN’S Group

  • Viliam Dzuriš
  • 22. apríla 2024

Katarína Garajová,

generálna riaditeľka personálnej agentúry MAXIN’S Group

Ranné Hodiny (5:00 – 7:00)

Môj deň sa zvyčajne začína pred siedmou hodinou ráno. Ak nie som na stretnutí niekde v rámci Slovenska, odchádzam z domu už okolo piatej. Po prebudení neviem hneď raňajkovať, a preto prvé minúty po zobudení trávim v kuchyni prípravou rýchlych raňajok na neskôr.

Príchod do Práce

Keď prídem do práce a nie som na služobnej ceste, stretávam sa s kolegami z iných pobočiek. Vymeníme si dôležité informácie a rozdelíme si úlohy. Následne si prezerám dôležité správy a e-maily, plánujem deň a nastavujem priority úloh podľa vopred definovaných stretnutí v kalendári.

Výzvy a Rozhodovanie

Na pozícii generálnej riaditeľky čelím veľkým výzvam a moje rozhodnutia môžu ovplyvniť budúcnosť našej spoločnosti a zamestnancov. Nebojím sa výziev a mám ambiciózne ciele pre rast a úspech našej firmy. Moje rozhodnutia sú motivované odvahou a víziou budúcnosti, kde sa naša firma stáva lídrom vo svojom odvetví.

Obed a Stred Dňa (12:00)

Obľúbené jedlo dňa sú cestoviny na rôzne spôsoby. Talianska kuchyňa je moja obľúbená, no snažím sa stravovať zdravo, aby som si udržala kondíciu. Ak nemám pracovný obed, pripravujem si jedlo doma, ktoré si beriem so sebou. Sústredím sa na to, aby jedlo, ktoré konzumujem, mi dodávalo energiu, nie únavu, pretože chcem byť efektívna pri riadení firmy.

Koniec Pracovného Dňa (17:00)

Pred odchodom z práce si skontrolujem, či sú všetky dôležité úlohy vybavené a spracované. Rezervujem si hodinu na cvičenie, ktoré mi pomáha načerpať energiu na ďalšie úlohy a uvoľniť napätie. Ak mám ešte nevybavené úlohy, pokračujem vo vybavovaní e-mailov po príchode domov, neraz až do neskorého večera.

Večer a Čas Pre Rodinu

Pracovný čas, víkendy či sviatky pre mňa neexistujú. Odpovedám podľa priority úloh. Snažím sa, aby moje večery boli bez PC, pokojné a relaxačné. Užívam si kvalitný čas so svojou rodinou a blízkymi pri spoločnej večeri a rozhovoroch. Rada si prečítam pár strán z motivačnej knihy a pred spaním si vytvorím plán na ďalší deň, aby som bola pripravená na nové výzvy, ktoré ma čakajú.

 

Zdroj: HN magazín, Dátum vydania: 12. 4. 2024 15:37

 

Hľadáte prácu?

Nechajte nám svoj kontakt a my sa vám ozveme.

Zadajte vaše telefónne čislo.
Súhlaste so spracovaním osobných údajov.

Správa sa odosiela ...

Logo pre motory jws.
Logo volkswagen na čiernom pozadí.
Automobilové logo Snop na čiernom pozadí.
Logo pre skupinu pvl.
Hliníkové logo Nueman na čiernom pozadí.
Logo pre kongsberg automotive.
Je to riadenie prietoku vzduchu v automobiloch.
Logo Hyundai transys na čiernom pozadí.
Neváhajte nás kontaktovať
Nenašli ste pracovnú ponuku, ktorú ste hľadali?

Volajte na bezplatnú infolinku

0800 365 800

alebo nám zanechajte svoj telefonicky kontakt

Zadajte vaše telefónne čislo.
Súhlaste so spracovaním osobných údajov.

Správa sa odosiela ...