MAXIN’S ocenenie: TOP 10 najväčších agentúr vo svojej kategórii

Pracovný trh sa prepadol na historické minimá. Portál Profesia.sk v prvom polroku minulého roka evidoval menej ako 91400 pracovných ponúk, najmenej za uplynulých šesť rokov.

Zamestnávateľské agentúry zaznamenali taktiež oproti minulým rokom výrazný pokles v počte nájdených a obsadených pracovných miest. Dôvodom je najmä pandémia covidu, ktorá značne zasiahla nie len trh práce na Slovensku, ale aj celkovú ekonomiku.

No napriek komplikáciám, s ktorými sme mali dočinenie, sa svet práce nemohol zastaviť a život musel plynúť ďalej.

The Slovak Spectator každoročne zostavuje rebríček TOP zamestnávateľských agentúr a zverejňuje ho vo svojej publikácii Sprievodca kariérou a zamestnaním.

Celkovo desať najväčších agentúr dočasného zamestnávania poskytlo vlani prácu viac ako 23-tisíc ľuďom. A jednou z nich je aj tá naša, MAXIN’S Group.

Kto je MAXIN’S Group?

Dlhoročné skúsenosti vytvorili z každého z nás experta vo svojom odvetví s cennými skúsenosťami. Každý z nás je iný, no dohromady sa stretol tím jedinečných ľudí, a tak vznikla MAXIN‘S Group, s.r.o.. Naše služby realizujeme s presvedčením, že aktívne prispievame k naplneniu prianí, ambícii a cieľov našich klientov.

“Tajomstvo zmeny nespočíva v boji s tým čo bolo, ale v budovaní toho čo bude.“ Sokrates

O kvalite našej práce svedčia nie len skúsenosti každého z nás, ale aj potreba neustále sa rozvíjať a napredovať. Vďaka čomu chceme, aby nami nastavené procesy boli ešte efektívnejšie a ešte účinnejšie.

Ako vníma umiestnenie MAXIN’S Group v TOP rebríčkoch slovenských zamestnávateľských agentúr náš zakladateľ ERIK MAXIN?

ERIK MAXIN: Po vyše troch rokoch existencie našej spoločnosti sme sa umiestnili na 10 mieste TOP najväčších agentúr dočasného zamestnávania a 8 mieste TOP najväčších HR spoločností na Slovensku. Tieto umiestnenia sme získali po prvýkrát po dobu nášho pôsobenia, a to hneď v dvoch kategóriách, napriek mu, že nie len Slovenská, ale aj svetová ekonomika bojovala s corona pandémiou. Tajomstvom nášho úspechu sa z môjho pohľadu skrýva práve v ľuďoch. Chcem sa poďakovať každému z nášho tímu, ktorý prispel k tomuto úspechu. Poďakovanie patrí nie len manažmentu, ale aj všetkým náborárom, koordinátorom, administratívnej podpore, marketingu a hlavne všetkým zamestnancom, ktorí nám prejavili dôveru. Základom je nepoľaviť a naďalej tvrdo pracovať na dobrom mene našej spoločnosti.

„Základom prosperujúcej spoločnosti sú spokojní zamestnanci.“

MAXIN’S Group a jeho umiestnenie v rebríčku agentúr dočasného zamestnávania a HR spoločností.

Všetko sa dočítate na: https://index.sme.sk/c/22669861/ktoru-najvacsie-personalne-agentury-rebricek.html
pre jazykovo zdatnejších: https://spectator.sme.sk/c/20469321/largest-employment-agencies-in-slovakia-hr-companies.html a https://spectator.sme.sk/c/22669843/largest-employment-agencies-in-slovakia.html

Hľadáte prácu?

Nechajte nám svoj kontakt a my sa vám ozveme.

Zadajte vaše telefónne čislo.
Súhlaste so spracovaním osobných údajov.

Správa sa odosiela ...

Neváhajte nás kontaktovať
Nenašli ste pracovnú ponuku, ktorú ste hľadali?

Volajte na bezplatnú infolinku

0800 365 800

alebo nám zanechajte svoj telefonicky kontakt

Zadajte vaše telefónne čislo.
Súhlaste so spracovaním osobných údajov.

Správa sa odosiela ...